تحولات منطقه

۲۱ تیر ۱۴۰۱ - ۱۲:۳۹
کد خبر: ۸۰۸۶۰۸

کتاب آینده روی دور تند به سیاست‌های جنگ طلبانه آمریکا و رژیم صهیونیستی می‌پردازد.

"آینده روی دور تند" منتشر شد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، به نقل از روابط عمومی مرکز اسناد انقلاب اسلامی، کتاب « آینده روی دور تند ( فروپاشی امپراتوری صهیونیستیِ انگلیسی – امریکایی ) » روانه بازار نشر شد.

براساس این گزارش با گذشت یک قرن از ظهور صهیونیسم، جنایات این جریان دیگر محدود به کشتار و قتل عام ملت ها و یا اشغال فلسطین نیست؛ صهیونیست‌ها حالا عرصه‌های فرهنگ، اقتصاد و رسانه را نیز به ابزاری برای پیشبرد سیاست‌های خود بدل کرده اند. 

کتاب «آینده روی دور تند» به قلم ماتیاس چانگ به سلطه صهیونیست‌ها بر ارکان سیاست‌گذاری و تصمیم‌سازی ایالات متحده و تحلیل سیاست‌های توسعه‌طلبانه و جنگ‌طلبانه آنها در جهان پرداخته است. چانگ حقوقدان و سیاستمدار مالزیایی – چینی، دستار سیاسی ماهاتیر محمد بوده است.

نویسنده هدف خود از نگارش کتاب را اینگونه بیان می‌کند: « هدف از نگارش کتاب آن است که چرایی سقوط پرشتاب و خشونت گریزناپذیر امپراتوری صهیونیستیِ انگلیسی – امریکایی و تبعات مخرب آن را توضیح دهد. اگر بتوانیم شرایط آینده را پیش‌بینی و ترسیم کنیم، خواهیم توانست مقدمات ضروری را فراهم کنیم و تدابیر پیش‌گیرانه‌ای برای کاستن از وحشت ناشی از چنان فروپاشی‌ای اتخاذ کنیم.»

نویسنده ضمن تحلیل سیاست‌های توسعه‌طلبانه و جنگ‌طلبانه امپراتوری صهیونیستیِ انگلیسی – امریکایی معتقد است این امپراتوری در حال فروپاشی است. وی بر این باور است « صدای نفس‌های رژیم صهیونیستی شنیده می‌شود » و « صهیونیستم در حال مرگ است.»

آنچه بر غنای کتاب افزوده این است که اکثر مدارک و شواهد عرضه شده در کتاب به نقل از نخبگان و امپراتوری صهیونیستی در اروپاست. کتاب فوق از جمله آثار مهمی است که تاکنون سه بار در آمریکا و یک بار در مالزی چاپ شده است. نکته جالب این که پس از انتشار این اثر در سال ۲۰۰۶ میلادی، پیش‌بینی‌های ارائه شده توسط این کتاب به طرز عجیبی درست از آب درآمده است.
کتاب « آینده روی دور تند (فروپاشی امپراتوری صهیونیستی انگلیسی - امریکایی) » نوشته ماتیاس چانگ با ترجمه محمد عرب‌زاده و وحیدرضا مختارزاده در ۴۶۸ صفحه توسط مرکز اسناد انقلاب اسلامی چاپ و منتشر شده است. 
علاقمندان میتوانند این کتاب را از فروشگاه مرکز اسناد انقلاب اسلامی واقع در خیابان انقلاب، خیابان ۱۲ فروردین، نبش مجتمع ناشران و یا از صفحه منشورات سایت مرکز اسناد انقلاب اسلامی به آدرس www.irdc.ir  تهیه نمایند.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.